Glasvezel op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien of jouw woning ook wordt aangesloten op glasvezel.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Glasvezel in heel Zoetermeer

In januari 2022 starten we ook in het Centrum en in Rokkeveen met de aanleg van glasvezel. Daarmee krijgen nog eens 21.000 huishoudens in Zoetermeer een aansluiting op ons glasvezelnetwerk. In juli 2021 zijn we begonnen in het noordelijke deel van Zoetermeer. Een groot deel van de bewoners van de wijken Seghwaert en Buytenwegh de Leyens kunnen al gebruik maken van supersnel internet via glasvezel. We verwachten aan het einde van 2022 klaar te zijn. Dan kunnen alle bijna 50.000 huishoudens in Zoetermeer gebruik maken van supersnel en stabiel glasvezel. 


We werken per gebied. Het noordelijke deel van Zoetermeer is door ons opgedeeld in zeven gebieden, op de kaart blauw gekleurd. Inmiddels zijn we in gebieden drie en vier aan het werk. Het zuidelijke deel van Zoetermeer hebben we opgedeeld in 4 gebieden, op de kaart oranje gekleurd. In januari 2022 starten we in het eerste gebied.


NIEUWS

Open Dutch Fiber verglaast nog eens 21.000 huishoudens in Zoetermeer

Odido en Open Dutch Fiber verglazen nog eens 21.000 huishoudens in Zoetermeer 

Zoetermeer, 16 december 2021 – Odido gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 21.000 huishoudens in Zoetermeer. Nu in de wijken Seghwaert en Buytenwegh De Leyens de eerste Odido gebruikers aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk dat Open Dutch Fiber aanlegt, zijn ook nu de wijken Centrum en Rokkeveen aan de beurt. In totaal kunnen straks bijna 50.000 huishoudens in Zoetermeer gebruikmaken van supersnel internet via glasvezel.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug