Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in...

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Bijna 24.000 huishoudens in Venlo krijgen glasvezel

Odido en Open Dutch Fiber kondigden in korte tijd aansluitingen aan in onder meer Zoetermeer, Haarlem, Utrecht, Ridderkerk, Rotterdam Prins Alexander, Leidschendam-Voorburg en Delft. Daar wordt nu Venlo aan toegevoegd. De werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel starten in december 2021. Eerst wordt er in de straat gegraven en vanaf april 2022 starten we met de installatie van de glasvezelaansluitpunten in de woningen. Naar verwachting hebben alle huishoudens in het aansluitgebied van Venlo in oktober 2022 toegang tot supersnel internet via glasvezel. 

NIEUWS

Open Dutch Fiber start aanleg glasvezel in Venlo

Odido gaat samen met Open Dutch Fiber in Venlo supersnel internet via glasvezel aanbieden. In december starten Odido en Open Dutch Fiber met de aanleg in Blerick, Tegelen en Belfeld. In totaal kunnen bijna 24.000 huishoudens, straks gebruik maken van supersnel internet via glasvezel. De intentie is om daarna ook de rest van Venlo aan te sluiten.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug