Glasvezel op jouw adres?

Benieuwd  of glasvezel binnenkort beschikbaar is op jouw adres in Delft? Vul hier je postcode en huisnummer in en check direct jouw status.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Glasvezel voor 25.000 huishoudens in Delft

Goed nieuws! Ruim 25.000 huishoudens in Delft krijgen een glasvezelaansluiting. De wijken Tanthof West, Tanthof Oost, Buitenhof, Voordijkshoorn en Hof van Delft worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber. In november 2021 start de aanleg in het eerste gebied en begin 2023 kan iedereen in Delft-West gebruik maken van dit supersnelle netwerk.

NIEUWS

Open Dutch Fiber start met aanleg glasvezel in Delft

Delft, 28 oktober 2021 - Odido gaat samen met Open Dutch Fiber in Delft supersnel internet via glasvezel aanbieden. Het startsein voor de aanleg is vandaag gegeven en in november start de aanleg in de wijken Tanthof West, Tanthof Oost, Buitenhof, Voordijkshoorn en Hof van Delft. In totaal kunnen meer dan 25.000 huishoudens straks gebruik maken van supersnel internet via glasvezel. Het netwerk is naar verwachting begin 2023 klaar.


Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

2 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug