Glasvezel beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en krijg direct te zien wat de status is op jouw adres.

Benieuwd wat we doen met je gegevens? Bekijk het privacy statement.

Meer dan 33.000 huishoudens in Beverwijk en Heemskerk krijgen glasvezel

In Beverwijk worden de wijken Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Warande, Kuenkwartier, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Meerestein, Oosterwijk en Zwaansmeer voorzien van glasvezel. De werkzaamheden hier starten in april 2022 en naar verwachting worden de eerste woningen aangesloten in juni 2022.  In Heemskerk zijn dat Heemskerk-dorp, Commandeurs en Marquette, Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek, Heemskerkerduin en Noorddorp, Poelenburg en Oosterzij, Noordbroek en De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers. De werkzaamheden in Heemskerk starten begin 2023. 

NIEUWS

Odido gaat samen met Open Dutch Fiber supersnel internet via glasvezel aanbieden bij meer dan 33.000 huishoudens in Beverwijk en Heemskerk. Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf juni 2022 gebruik maken van supersnel internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps). Open Dutch Fiber en Odido sluiten opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee weer een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.

Dit zijn wij

Open Dutch Fiber bestaat uit een team van mensen met jarenlange ervaring. Opgericht in 2021 en vastberaden goed van start te gaan. Wij leggen glasvezelnetwerken aan en beheren deze. Het belangrijkste voor ons is dat bewoners blij zijn met de komst en aanleg van glasvezel in hun wijk.

1 miljoen huishoudens voorzien van glasvezel

Wij bouwen en beheren glasvezelnetwerken

Samenwerken voor moderne infrastructuur

icons/arrow Terug